Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «بن والاس»، وزیر دفاع انگلیس در سخنان خود در پارلمان این کشور به این موضوع اعتراف کرد که به قدرت رسیدن طالبان در افغانستان نتیجه یک معامله و توافق امضا شده با دولت آمریکا در سال ۲۰۲۰ بوده است.

به گفته وزیر دفاع انگلیس، این توافق در پایان مذاکراتی امضا شد که آمریکا و طالبان بدون مشارکت دولت افغانستان انجام دادند و در نهایت دست طالبان برای پیشروی در افغانستان را باز گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر دفاع انگلیس این را نیز افزود که با امضای این توافق موانع طالبان برای قدرت گیری در افغانستان بعد از خروج نیروهای آمریکایی تسهیل شد، چون مقامات آمریکا در آن زمان از مقامات افغانستان ناامید شده بودند.

پیش از این، «زلمای خلیلزاد»، نماینده سابق آمریکا در امور افغانستان در گفتگو با سی بی اس اذعان کرده بود که ادامه جنگ در افغانستان هیچ سودی نداشت و آمریکا در حال شکست خوردن در این جنگ بود. نماینده ویژه سابق آمریکا در امور افغانستان در واکنش به جمله رئیس کل ستاد مشترک ارتش آمریکا که خروج آمریکا از افغانستان را یک شکست استراتژیک دانسته و گفته بود که امروز دشمن در کابل قدرت را در دست دارد، گفت: فکر می‌کنم در خصوص مقابله با تروریسم موفق عمل کردیم، اما در ساختن یک افغانستان دموکراتیک، شکست خوردیم. وی با بیان اینکه طالبان «یک واقعیت در افغانستان» هستند، دلیل مذاکره با طالبان را این دانست که آمریکا در حال شکست خوردن در جنگ بوده و هر ساله کنترل اراضی بیشتری را به طالبان واگذار می‌کرد و در نتیجه، ادامه جنگ سودی نداشت.

کد خبر 5337807

منبع: مهر

کلیدواژه: طالبان بن والاس انگلیس ایالات متحده امریکا افغانستان ایالات متحده امریکا عراق افغانستان رژیم صهیونیستی روسیه لبنان فلسطین ترکیه انتخابات عراق سوریه عربستان سعودی سودان ایران طالبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۵۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: بلینکن وزیر خارجه اسرائیل است نه آمریکا

یکی از مقامات ارشد حماس، سخنان وزیر امور خارجه آمریکا که حماس را به تاخیر در توافق آتش بس غزه متهم کرده، «ناعادلانه» خواند.

به گزارش ایسنا، سامی ابوزهری، یکی از مقامات ارشد حماس گفت که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا حماس را «ناعادلانه» متهم به تاخیر در توافق آتش بس غزه می‌کند.

بلینکن بارها از حماس خواسته است که پیشنهاد تل‌آویو را برای آزادی اسیران و دستیابی به آتش بس بپذیرد و آن را «فوق العاده سخاوتمندانه» دانسته است.

ابوزهری به رویترز گفت: نظرات بلینکن با واقعیت در تضاد است. برای بلینکن که به عنوان وزیر خارجه اسرائیل و نه آمریکا شناخته می شود، عجیب نیست که چنین اظهاراتی را بیان کند.

وی افزود: حتی تیم مذاکره کننده اسرائیل هم پذیرفت که نتانیاهو مانع دستیابی به توافق بود.

ابوزهری گفت که این گروه همچنان در حال بررسی پیشنهاد اخیر آتش بس است. حماس به دنبال آتش بس دائمی و عقب نشینی اسرائیل از غزه است، در حالی که نتانیاهو می گوید اسرائیل باید برای امنیت خود، با یا بدون توافق با حماس، تشکیلات باقی مانده حماس را در رفح در جنوب غزه نابود کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گاردین: سعودی‌ها «پلن ب» را برای معامله کلیدی با آمریکا روی میز دارند
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • حماس: بلینکن وزیر خارجه اسرائیل است نه آمریکا
  • شکست ائتلاف غربی در تغییر معادلات با انصارالله
  • وزیر صنعت و تجارت طالبان وارد ایران شد
  • وزیر صنعت و تجارت طالبان به ایران سفر کرد
  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • عبدالکبیر: اتصال منطقه‌ای بدون افغانستان ممکن نیست
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف